Hangmat opvouwbaar

Een hangmat opvouwbaar? Jazeker! De meeste hangmatten zijn prima opbouwbaar. Er is natuurlijk een verschil tussen de mate waarin een hangmat opvouwbaar is. De ene blijft nog redelijk groot en behoeft wat ruimte om hem op te bergen. De andere kunt u zelfs zo klein opvouwen dat deze uitermate geschikt is om mee te nemen op reis!

KLIK NU HIER VOOR ONZE HANGMAT OPVOUWBAAR!

Hangmatten zijn er uiteraard in allerlei soorten, maten en kleuren en vinden hun oorsprong in diverse werelddelen. Ze hebben bijna allemaal gemeen dat de hangmat opvouwbaar is. Er zijn enorm grote hangmatten vervaardigd van dik katoen. Deze zijn uiteraard op te vouwen en daarna op te bergen maar door de dikke stof en de afmeting van de hangmat blijven ze een flinke grootte behouden. Deze zijn dus weliswaar op te vouwen maar zijn voornamelijk geschikt voor gebruik binnen- en buitenshuis, op de camping, het strand of in de bossen. Wanneer u op reis wilt zijn er ook andere mogelijkheden:

Een alternatief voor wanneer u bijvoorbeeld op reis wilt en zo licht mogelijk wilt reizen is een hangmat opvouwbaar van parachutestof. Deze zijn door de ontzettend dunne en lichte stof te reduceren tot een heel klein pakket dat bovendien haast niets weegt. De stof is toch ontzettend sterk en scheurvast. Gaat u maar na: een parachutist laat er zijn leven van afhangen!

De dunne varianten die geschikt zijn voor op reis zijn er uiteraard in allerlei kleuren en maten. Er is bijvoorbeeld ook een variant die geschikt is voor 2 personen. Wanneer u een hangmat opvouwbaar meeneemt op reis bent u veel minder afhankelijk van overnachtingsgelegenheden en daarbij slaapt u ook nog eens verschrikkelijk goed in een hangmat. Waar u ook bent: met uw hangmat is een goede nachtrust gegarandeerd!

This entry was posted in Hangmat. Bookmark the permalink.

Comments are closed.